Het Steenen Huys ondersteunende diensten voor gedenkstenen

Foto's-0010_750x600Het Steenen Huys biedt op allerlei niveaus ondersteuning aan voor bedrijven die op enigerlei wijze actief zijn met de verkoop van gedenkstenen. Dit kunnen zowel steenhouwerijen zijn of gedenksteenwinkels zonder werkplaats. Het Steenen Huys biedt hiervoor de volgende diensten aan zowel voor natuurstenen monumenten als voor glazen monumenten.

Belettering
Het Steenen Huys is voor u in staat gedenkstenen te beletteren met alle gangbare productie methoden;

• Zandstralen met inkleuren of goud inleggen;
• Bronzen of aluminium letters;
• Lasertechniek;
• Handgehakte letters.

Foto’s / Afmetingen
Met behulp van lasertechniek kunnen afbeelding en teksten met zeer grote precisie op monumenten worden aangebracht. Door te variëren in intensiteit kunnen bijzondere lay-outs worden gerealiseerd.

Denk bijvoorbeeld aan een afbeelding als “achtergrond” op een monument.

Goud inleggen
Beschikt u als steenhouwerij wel over zandstraalapparatuur maar ziet u op tegen het inleggen van bladgoud dan kunt u dit uitbesteden bij Het Steenen Huys.

Plotten tekst
Beschikt u wel over de mogelijkheid van zandstralen maar (tijdelijk) niet over een snijplotter dan kunt u de folie met uitgesneden tekst bij Het Steenen Huys bestellen.

Laseren t.b.v. handgehakte letters
Het aftekenen van de letters bij handgehakte letters maakt vaak een aanzienlijk deel uit van de tijd die men aan de tekst besteed. Het “voorlaseren” van de tekst kan deze tijd aanzienlijk bekorten.